Individuel undervisning

Vores individuelle kurser er målrettet dine behov og ønsker til programmer.

Har du behov for et individuelt kursus?

Vi kan hjælpe med et kursus koncentreret kun om dig og de ting, du vil lære.

For at komme bedst fra start, afstemmmer vi forventningerne til dit udbytte af det individuelle kursus.
Efter du har henvendt dig til os for at høre om mulighederne, tager underviseren kontakt til dig. I taler om, hvad du ønsker at lære, og sammen klarlægger I dit nuværende niveau.
Du har mulighed for at sende det materiale på forhånd, som du arbejder med i din virksomhed, så underviseren kan forberede din kursusdag. Herefter sætter underviseren et forløb sammen, og I aftaler en dato for kurset.

Forløbet på et individuelt kursus

Undervisningen bliver afholdt hos os (hvis ikke andet er aftalt) i tidsrummet 8.30 til 15.00. Undervisningen er meget intensiv – én til én – og er kun afbrudt af en kaffe- og en frokostpause. Du er velkommen til at tage din egen computer med. Ellers bliver du undervist på en af grafiskekurser.dks computere med de nyeste programmer.

Hvad koster en individuel dag?

Prisen for en hel dag med en af vore professionelle og dygtige undervisere er kr. 4.500 + moms inkl. forplejning dagen igennem for én person. Du kan vælge at tage en kollega eller samarbejdspartner med på kurset. Der er plads til 4 ad gangen, og der er rabat på prisen efter antal deltagere.